НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯТ БИЗНЕС

Физическото обезопасяване на помещението е основен приоритет за всяка компания и трябва да се обмислят предимствата на различните охранителни врати, преди да се реши коя да се инсталира. Когато търсите  високо ниво на сигурност, често става въпрос за избор между ролетна или секционна врата, като и двете предоставят много предимства.

ПРЕДИМСТВА НА РОЛЕТНАТА ВРАТА

 Предимствата на ролетната врата се различават в зависимост от модела, но стандартните  предлагат високо ниво на сигурност и са предназначени за честа употреба. Това ги прави много подходящи за интензивно използване по време на работа, като осигуряват голяма сигурност, когато не се използват.

  Ролетните врати могат да бъдат определен вид, за да осигурят допълнителни предимства, като противопожарни или топлоизолирани врати, които предотвратяват загубата на въздух от зони с контролирана температура. Всички ролетни врати имат горна кутия за съхранение на щората (завесата), когато са отворени, като имат високо ниво на устойчивост на атмосферни влияния. Могат да се използват за вътрешна и външна употреба.

ПРЕДИМСТВА НА СЕКЦИОННАТА ВРАТА

  Секционните врати работят подобно на ролетните врати и се позиционират над главата, когато се отварят, като модел са проектирани с извита надземна пътека. Вратите осигуряват високо ниво на устойчивост на атмосферни влияния, с уплътнения около външните ръбове и междинните панели. Тези уплътнения също помагат за контролиране на вътрешната температура, което прави модела невероятно подходящ за  помещения, които изискват контролиран климат.