24/7 Авариен ремонт

За съжаление, неизправностите се случват неочаквано и в неудобни моменти, причинявайки сериозни проблеми.

 24/7 услуга за ремонт на Oт ръцете на Майстора може да гарантира бърз ремонт на вратите ви, минимизиране на престоя и намаляване на потенциалните загуби. След като забележите, че нещо не е наред с вашата врата, не се опитвайте да решите проблема сами, а се доверете на майсторите.

 Собствениците на имоти отварят и затварят вратите си стотици пъти всяка година, което води до постепенно износване. Ако живеете в София- град, майсторите са тук, за да ви помогнат в случай на аварийна ситуация.

 

Ние обслужваме клиенти в гр.София и района 24/7.

Независимо дали Вашата ролетна или гаражна врата е заседнала в отворено/затворено положение или изведнъж започва да издава странни звуци, обърнете се към нас. 

Обадете ни се по всяко време, през деня или през нощта, и скоро ще бъдем на път да възстановим работата на вашата жилищна или търговска врата.

 Поддържането на вашата врата в отлично работно състояние би трябвало да е основен приоритет за всеки собственик и ако нещо се обърка, поправянето й не може да чака.

 Ако врата ви е блокирала отворена, това може да представлява заплаха за собствеността ви, позволявайки на всеки недоброжелател да има достъп.

 Ако е блокирала пък затворена, може да ви е невъзможно да паркирате колата си, да отворите вашия магазин, склад или офис. 

 Нашите майстори имат дългогодишен опит в ремонта на ролетни и гаражни врати, използвайки най-съвременните знания и умения.

Ние сме местен доверен бизнес, който се стреми да предостави най-доброто обслужване с качествени части на достъпна стойност.

Може да се нуждаете от  авариен ремонт, ако забележите някой от следните промени:

⦁ Вратата работи бавно или твърде бързо
⦁ Вашата врата не иска да се отвори или затвори напълно
⦁ Чувате странни, скърцащи звуци
⦁ Вашата врата се отваря и затваря неравномерно
⦁ Вашата врата има физически щети
⦁ Вратата не работи изобщо

Ако изникне повреда на ролетната или гаражната врата, не забравяйте, че често е по-изгодно да я ремонтирате, отколкото да замените с нова. За безопасността на всички ремонтите на вратите трябва да се извършват само от майстори.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИТЕ МАЙСТОРИ ЗА АВАРИЕН РЕМОНТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Ние знаем, че спешна ситуация може да се случи по всяко време. Нашите майстори са готови да оценят ситуацията и да излязат с решение за ремонт, което отговаря на вашия график и бюджет.

Обадете ни се за 24/7 съдействие в гр. София и района.

 Стандартно Oт ръцете на Майстора предоставя 12-месечна гаранция на всички подменени части при ремонт. След 12 месеца от нашето посещение се дава възможност за удължаване на договора за гаранционно обслужване с договор за абонаментна поддръжка, базиран конкретно на нуждите на обекта на клиента, като се вземат предвид тип врата, местоположение, употреба и други променливи. Тази разширена гаранция ви дава достъп до приоритетни обаждания, както и спокойствие, че ако някой от клиентите регистрира проблем, От ръцете на Майстора ще го отстраним максимално бързо.

 

© 2022 All Rights Reserved.

24/7 АВАРИЕН РЕМОНТ