Кои сме ние?

 От ръцете на Майстора е компания създадена с намерението да задоволи нуждата на обществото от качествена ремонтна дейност и изработка на врати, като е насочена по-специално към ролетни и гаражни врати. 

  Като уважавана компания, ние се гордеем с всички етапи на нашата работа от производството до ремонтните дейности , като гарантираме високо качество през всички процеси.

От ръцете на Майстора
е компания с висококвалифициран екип

  Нашата услуга за последващи грижи включва 24-часово обслужване за ремонт и поддръжка в гр. София и района, с 12-месечна гаранция на всички подменени части като стандарт с възможност за допълнително удължаване на гаранцията с абонаментна поддръжка.

 Вече имаме изградено име, като сме известни с внимание към детайлите, креативност в „нерешими“ ситуации и приятелско отношение.

От ръцете на Майстора е етична компания от професионалисти, които имат дългогодишен опит, използвайки най-съвременните знания и умения.

Местен доверен бизнес, който се стреми да предостави най-доброто обслужване с качествени части на достъпни цени. Майстори с главно „М“.

За да научите повече за
от ръцете на Майстора - продукти и услуги,
моля, говорете с член на нашия екип.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

"Свършиха страхотна работа с ремонтирането на нашата 10-годишна гаражна врата. Спестиха ми пари, защото ме убедиха, че има още живот в нея. Имаха отношение към нещата и силно ги препоръчвам. ”
М.Иванов
5/5
“От първото ми телефонно обаждане, за да попитам за свободен ден/час, всички бяха изключително любезни. Зададох доста въпроси относно настоящата и бъдеща работа на вратата. Отделиха време да направят обстоен оглед, снимки и ме увериха, че могат да извършат ремонта. Горещо препоръчвам.”
А. Стоянова
5/5
“ Свършиха страхотна работа. Имаха приятелско отношение и си личеше че са професионалисти. Благодаря!”
А. Костадинов
5/5
"Нашите майстори бяха страхотни и свършиха отлично работа си. Бяха толкова любезни, учтиви и приятелски настроени. Бих ги препоръчал на всеки, който търси кой да ремонтира вратата му. Няма да съжалявате.”
Т. Стефанов
5/5
“Имахме проблеми с нашите две ролетни врати и сега работят като нови. Майсторите бяха много подробни и бързи! Горещо препоръчвам.”
С. Христова
5/5
“Не мога да бъда по-доволен от тяхния професионализъм, експертиза и знания. Моите ролетни врати сега работят толкова добре, колкото преди 20 години, когато ги купих.  Благодаря отново!”
М. Борисов
5/5

© 2022 All Rights Reserved.

24/7 АВАРИЕН РЕМОНТ