СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ С АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

 Много често срещани проблеми с вратите могат да бъдат избегнати с абонаментен договор за поддръжка От ръцете на Майстора.

Вие използвате своите врати стотици, ако не и хиляди пъти годишно.

 Незначителни повреди, оставени без надзор, ще влошат качеството на вратата и доведат до внезапното и спиране. 

Редовното обслужване намалява усложненията от износване и удължава времето на безопасна работа.

 Счупената ролетна и гаражна врата представляват риск за безопасността на всички. Договорът за поддръжка От ръцете на Майстора спомага да се сведат до минимум изненадващите повреди, които могат сериозно да попречат на работата ви, да загубите времето и парите си. 

За да научите повече за нашите продукти и услуги, моля говорете с член на нашия екип.

Нашите услуги за поддръжка на врати включват:

  • ролетни врати и щори
  • секционни врати
  • автоматични врати
  • плъзгащи се врати
  • гаражни врати
  • стоманени врати
  • порти

Ако не сте сигурни какъв е Вашият тип продукт, моля свържете се с нас и ние ще помогнем, както можем.

 С договор за поддръжка обслужването на вашата врата е опростено. Напълно обучени майстори ще посетят вашия обект, за да извършат редовни проверки и подмяна на всякакви износени компоненти. Това ще означава, че имате врати, които са безопасни за използване и ще сведете до минимум шансовете за повреда на вратата, избягвайки скъпите и неудобни ремонти. Всичките ни майстори ще разполагат с ключови части, складирани в техни превозни средства, за да се гарантира, че подмяната е под ръка и времето на престой е сведено до минимум.

Често задавани въпроси


 Много е важно вратите ви да се поддържат редовно- не само ще ви държим в течение със законовите изисквания за безопасност, но също така ще откриваме всички проблеми своевременно, преди да се превърнат в големи неприятности, които биха могли да повлияят на вашия бизнес.

 От ръцете на Майстора поддържаме голям брой индустриални врати като:- ролетни врати, секционни гаражни врати, автоматични порти, плъзгащи се врати и т.н., ако не сте сигурни, какъв е вашият тип продукт, моля, свържете се с нас и ние ще помогнем, както можем.

 Това ще варира в зависимост от продукта, местоположението и честотата на употреба. Например, ролетна врата , която се отваря сутрин и затваря вечер, ще се нуждаете от малко посещения в сравнение с работеща над 20 пъти на ден.

 Нашите майстори ще извършат обстийна проверка. Това включва визуални и механични огледи, по време на които те ще направят всички малки корекции, които може да са необходими. След това , те ще изпратят доклад на имейл адреса.

© 2022 All Rights Reserved.

24/7 АВАРИЕН РЕМОНТ