РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ

 Ролетните гаражни врати са практично решение за дома или търговския обект – сигурни врати с висок естетичен дизайн и практична работа. Предлагат се с различни покрития, които да отговарят на вашите визуални нужди. Ето трите водещи причини за техния избор.

Топ 3 причини да закупите ролетни гаражни врати

Може да обхваща големи ширини

  Ролетните гаражни врати, могат да бъдат модифицирани, за да отговарят на изискванията за ширина и височина, необходими за вашия имот, без да се губят никакви предимства за сигурност, изолирани свойства или оперативни възможности. Това означава, че те могат да се използват за гаражни отвори с всякакъв размер, включително двойни гаражни пространства, предназначени за съхранение на множество превозни средства. Тъй като изискванията за ширина нямат ефект върху работата, всички наши врати могат да бъдат монтирани с електрическо управление.

Ниско изискване за пространство 

  В сравнение с алтернативните продукти, ролетните гаражни врати не изискват много място над главата, което означава, че пространството за съхранение не е ограничено. Тъй като ламелите се навиват в компактна ролка  при отваряне, пространството вътре в гаража е  максимално. Таванът и по-високите участъци от вътрешните стени не са блокирани, когато вратата е отворена.

Висока сигурност по дизайн

 Характеристиките на дизайна и материалите, използвани при производството, означават, че от ролетните гаражни врати очаквайте висока сигурност по дизайн. Ролетната гаражна врата, например, изградена от изолирани алуминиеви ламели, пълни с пяна, с омекотени краища и подсилена от интегрална система за заключване ще се справи със запазването на вещите ви в гаража.