ВАЖНОСТТА ОТ АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

 Факт е, че проблем с индустриална врата може сериозно да попречи на бизнеса да работи съотведно да доведе до значителни загуби Следователно, от само себе си се разбира, че поддръжката на вратите трябва да бъде редовна част от управлението на бизнеса.

От ръцете на Майстора разбираме колко е важно за всеки бизнес да има редовно поддържана врата. 

 Ние сме майстори на врати и нашата абонаментна услуга за поддръжка ще гарантира, че  няма да изпаднете в критичен момент.
Ето някои от причините, поради които редовната поддръжка на вратите е много важна:

1. Намалено време на престой

Последното нещо, което всеки бизнес иска, е да трябва да спре, за да извърши обширен ремонт на главната врата. Това, което го прави още по-лошо, е, че почти винаги това е ситуация, която би могла да бъде избегната, ако бяха извършвани редовни проверки и поддръжка. Когато малките проблеми остават непроверени, те винаги водят до по-големи.

2. Избягват се скъпи ремонти

Ако нямате договор за поддръжка на вратите , Вие автоматично трябва да се настройте за неучакван ремонт, което ще означава, че трябва да заплатите по сериозна сума и да спрете работа. Когато имате абонамент за поддръжка се извършват редовно огледи с които малките проблеми се откриват навреме и се отстраняват. Ако тези проблеми бъдат пренебрегнати, рано или късно ще се стигне до сериозен ремонт или подмяна с нова врата.

3. Вашите врати ще издържат по-дълго

Смяната на цяла врата може да бъде много скъпа. Извършването на редовна поддръжка е единственият начин да удължите живота й възможно най-дълго. Ремонтът ще бъде лек и ще отнеме малко време, взместо да бъде подменена с нова.

4. Сигурност

Лошо поддържаната врата ви излага на рискове за сигурността, като взлом. Най-добрият начин да избегнете това е да извършите ремонтни дейности навреме